Engel po ashtu tha se është koha që Serbia të heq dorë nga ndikimi rus dhe ta njeh pavarësinë e Kosovës.

Në këtë seancë dëgjimore po flasin edhe ish sekretarja amerikane e shtetit, Medeline Albright, pastaj eksperët për Ballkanin, Janusz Bugajski dhe Daniel Serwer. /RTKLive/

“Pala e cila është përgjegjëse për shumicën e krimeve të luftës nuk ndien ndonjë presion qoftë nga komiteti ndërkombëtar, në të njëjtën koha Kosova është detyruar ta krijojë një Gjykatë me prokuror dhe gjyqtar ndërkombëtar”, tha Engel.

Engel po ashtu tha se është koha që Serbia të heq dorë nga ndikimi rus dhe ta njeh pavarësinë e Kosovës.

Në këtë seancë dëgjimore po flasin edhe ish sekretarja amerikane e shtetit, Medeline Albright, pastaj eksperët për Ballkanin, Janusz Bugajski dhe Daniel Serwer. /RTKLive/

Engel tha se Kosova u detyrua ta formon një Gjykatë për shkak të pretendimeve me trafikim organesh, mirëpo pala e cila është përgjegjëse për shumicën e krimeve të luftës, pra Serbia nuk ndien asnjë presion nga komiteti ndërkombëtar.

“Pala e cila është përgjegjëse për shumicën e krimeve të luftës nuk ndien ndonjë presion qoftë nga komiteti ndërkombëtar, në të njëjtën koha Kosova është detyruar ta krijojë një Gjykatë me prokuror dhe gjyqtar ndërkombëtar”, tha Engel.

Engel po ashtu tha se është koha që Serbia të heq dorë nga ndikimi rus dhe ta njeh pavarësinë e Kosovës.

Në këtë seancë dëgjimore po flasin edhe ish sekretarja amerikane e shtetit, Medeline Albright, pastaj eksperët për Ballkanin, Janusz Bugajski dhe Daniel Serwer. /RTKLive/

“Presidenti Vuçiq na ka premtuar se do sigurojë drejtësi, mirëpo një gjë e tillë nuk po ndodhë, shumë prej krimeve gjatë luftës që janë kryer nga regjimi i Millosheviqit dhe nga ushtria e tij, përkundër kësaj Kosova është detyruar që të themelojë një Gjykatë për shkak të pretendimeve me trafikim me organe”, tha Engel.

Engel tha se Kosova u detyrua ta formon një Gjykatë për shkak të pretendimeve me trafikim organesh, mirëpo pala e cila është përgjegjëse për shumicën e krimeve të luftës, pra Serbia nuk ndien asnjë presion nga komiteti ndërkombëtar.

“Pala e cila është përgjegjëse për shumicën e krimeve të luftës nuk ndien ndonjë presion qoftë nga komiteti ndërkombëtar, në të njëjtën koha Kosova është detyruar ta krijojë një Gjykatë me prokuror dhe gjyqtar ndërkombëtar”, tha Engel.

Engel po ashtu tha se është koha që Serbia të heq dorë nga ndikimi rus dhe ta njeh pavarësinë e Kosovës.

Në këtë seancë dëgjimore po flasin edhe ish sekretarja amerikane e shtetit, Medeline Albright, pastaj eksperët për Ballkanin, Janusz Bugajski dhe Daniel Serwer. /RTKLive/

Kongresisti amerikan dhe miku i Kosovës, tha se presidenti serb Aleksandar Vuçiq, i premtoi SHBA-së se do sigurojë drejtësi, mirëpo ai nuk e ka siguruar drejtësinë për të hetuar dhe dënuar krimet që i ka kryer Milhosheviqit në Kosovë.

“Presidenti Vuçiq na ka premtuar se do sigurojë drejtësi, mirëpo një gjë e tillë nuk po ndodhë, shumë prej krimeve gjatë luftës që janë kryer nga regjimi i Millosheviqit dhe nga ushtria e tij, përkundër kësaj Kosova është detyruar që të themelojë një Gjykatë për shkak të pretendimeve me trafikim me organe”, tha Engel.

Engel tha se Kosova u detyrua ta formon një Gjykatë për shkak të pretendimeve me trafikim organesh, mirëpo pala e cila është përgjegjëse për shumicën e krimeve të luftës, pra Serbia nuk ndien asnjë presion nga komiteti ndërkombëtar.

“Pala e cila është përgjegjëse për shumicën e krimeve të luftës nuk ndien ndonjë presion qoftë nga komiteti ndërkombëtar, në të njëjtën koha Kosova është detyruar ta krijojë një Gjykatë me prokuror dhe gjyqtar ndërkombëtar”, tha Engel.

Engel po ashtu tha se është koha që Serbia të heq dorë nga ndikimi rus dhe ta njeh pavarësinë e Kosovës.

Në këtë seancë dëgjimore po flasin edhe ish sekretarja amerikane e shtetit, Medeline Albright, pastaj eksperët për Ballkanin, Janusz Bugajski dhe Daniel Serwer. /RTKLive/

Kongresisti amerikan dhe miku i Kosovës, tha se presidenti serb Aleksandar Vuçiq, i premtoi SHBA-së se do sigurojë drejtësi, mirëpo ai nuk e ka siguruar drejtësinë për të hetuar dhe dënuar krimet që i ka kryer Milhosheviqit në Kosovë.

“Presidenti Vuçiq na ka premtuar se do sigurojë drejtësi, mirëpo një gjë e tillë nuk po ndodhë, shumë prej krimeve gjatë luftës që janë kryer nga regjimi i Millosheviqit dhe nga ushtria e tij, përkundër kësaj Kosova është detyruar që të themelojë një Gjykatë për shkak të pretendimeve me trafikim me organe”, tha Engel.

Engel tha se Kosova u detyrua ta formon një Gjykatë për shkak të pretendimeve me trafikim organesh, mirëpo pala e cila është përgjegjëse për shumicën e krimeve të luftës, pra Serbia nuk ndien asnjë presion nga komiteti ndërkombëtar.

“Pala e cila është përgjegjëse për shumicën e krimeve të luftës nuk ndien ndonjë presion qoftë nga komiteti ndërkombëtar, në të njëjtën koha Kosova është detyruar ta krijojë një Gjykatë me prokuror dhe gjyqtar ndërkombëtar”, tha Engel.

Engel po ashtu tha se është koha që Serbia të heq dorë nga ndikimi rus dhe ta njeh pavarësinë e Kosovës.

Në këtë seancë dëgjimore po flasin edhe ish sekretarja amerikane e shtetit, Medeline Albright, pastaj eksperët për Ballkanin, Janusz Bugajski dhe Daniel Serwer. /RTKLive/

Kryetari i Komitetit për Punë të Jashtme në Kongresin e SHBA-së, Eliot Engel, në fjalën e tij të mbajtur në seancën dëgjimore për Ballkanin Perëndimor dhe udhëzimet e administratës së re të SHBA-së, ka deklaruar se Gjykata Speciale po ndjek vetëm shqiptarët dhe nuk po ndjek edhe entitetet e tjera, të cilat kanë kryer krime në Kosovë gjatë luftës.

Kongresisti amerikan dhe miku i Kosovës, tha se presidenti serb Aleksandar Vuçiq, i premtoi SHBA-së se do sigurojë drejtësi, mirëpo ai nuk e ka siguruar drejtësinë për të hetuar dhe dënuar krimet që i ka kryer Milhosheviqit në Kosovë.

“Presidenti Vuçiq na ka premtuar se do sigurojë drejtësi, mirëpo një gjë e tillë nuk po ndodhë, shumë prej krimeve gjatë luftës që janë kryer nga regjimi i Millosheviqit dhe nga ushtria e tij, përkundër kësaj Kosova është detyruar që të themelojë një Gjykatë për shkak të pretendimeve me trafikim me organe”, tha Engel.

Engel tha se Kosova u detyrua ta formon një Gjykatë për shkak të pretendimeve me trafikim organesh, mirëpo pala e cila është përgjegjëse për shumicën e krimeve të luftës, pra Serbia nuk ndien asnjë presion nga komiteti ndërkombëtar.

“Pala e cila është përgjegjëse për shumicën e krimeve të luftës nuk ndien ndonjë presion qoftë nga komiteti ndërkombëtar, në të njëjtën koha Kosova është detyruar ta krijojë një Gjykatë me prokuror dhe gjyqtar ndërkombëtar”, tha Engel.

Engel po ashtu tha se është koha që Serbia të heq dorë nga ndikimi rus dhe ta njeh pavarësinë e Kosovës.

Në këtë seancë dëgjimore po flasin edhe ish sekretarja amerikane e shtetit, Medeline Albright, pastaj eksperët për Ballkanin, Janusz Bugajski dhe Daniel Serwer. /RTKLive/

Kryetari i Komitetit për Punë të Jashtme në Kongresin e SHBA-së, Eliot Engel, në fjalën e tij të mbajtur në seancën dëgjimore për Ballkanin Perëndimor dhe udhëzimet e administratës së re të SHBA-së, ka deklaruar se Gjykata Speciale po ndjek vetëm shqiptarët dhe nuk po ndjek edhe entitetet e tjera, të cilat kanë kryer krime në Kosovë gjatë luftës.

Kongresisti amerikan dhe miku i Kosovës, tha se presidenti serb Aleksandar Vuçiq, i premtoi SHBA-së se do sigurojë drejtësi, mirëpo ai nuk e ka siguruar drejtësinë për të hetuar dhe dënuar krimet që i ka kryer Milhosheviqit në Kosovë.

“Presidenti Vuçiq na ka premtuar se do sigurojë drejtësi, mirëpo një gjë e tillë nuk po ndodhë, shumë prej krimeve gjatë luftës që janë kryer nga regjimi i Millosheviqit dhe nga ushtria e tij, përkundër kësaj Kosova është detyruar që të themelojë një Gjykatë për shkak të pretendimeve me trafikim me organe”, tha Engel.

Engel tha se Kosova u detyrua ta formon një Gjykatë për shkak të pretendimeve me trafikim organesh, mirëpo pala e cila është përgjegjëse për shumicën e krimeve të luftës, pra Serbia nuk ndien asnjë presion nga komiteti ndërkombëtar.

“Pala e cila është përgjegjëse për shumicën e krimeve të luftës nuk ndien ndonjë presion qoftë nga komiteti ndërkombëtar, në të njëjtën koha Kosova është detyruar ta krijojë një Gjykatë me prokuror dhe gjyqtar ndërkombëtar”, tha Engel.

Engel po ashtu tha se është koha që Serbia të heq dorë nga ndikimi rus dhe ta njeh pavarësinë e Kosovës.

Në këtë seancë dëgjimore po flasin edhe ish sekretarja amerikane e shtetit, Medeline Albright, pastaj eksperët për Ballkanin, Janusz Bugajski dhe Daniel Serwer. /RTKLive/

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *