Debat parlamentar për gjendjen me pandeminë COVID-19 në Republikën e Kosovës.

Drejtoria për media dhe marrëdhënie me publikun i Kuvendit të Kosovës, njofton se vazhdimi i seancës plenare do të mbahet nga ora 15:00.

Vetëm një pikë e rendit të ditës do të diskutohet në seancë, debat parlamentar për gjendjen me pandeminë COVID-19 në Republikën e Kosovës.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *