Pas atij të Trepçës, qeveria Kurti ka emëruar sot edhe bordin e drejtorëve të Postës së Kosovës.

Ky bord do të jetë me mandat të përkohshëm, deri në zgjedhjen e atij me mandat të plotë.

Kryesuese e Bordit të Drejtorëve do të jetë Safija Beseni, teksa anëtarë do jenë Sebahate Krasiqi, Genc Rama dhe Naim Haliti.

Për këtë bord dhe atë të Trepçës ka pasur reagime nga ministri serb, Goran Rakiq i cili është ankuar se aty nuk është asnjë anëtar nga komuniteti serb

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *