Këngëtarja përfaqësuese e Shqipërisë në Eurovision, Anxhela Peristeri u kualifikua e para për në natën finale të këtij kompeticioni prestigjoz. Momenti u prit me shumë gëzim nga i gjithë ekipi këngëtares, të cilët po shpresojnë për një fitore.

Mirëpo, sot Anxhela ka njoftuar se ajo do të performojë e dyta në finale, pasi në short i ka qëlluar numri dy.

Nata finale e ‘Eurovizion 2021’ do të hapet nga Qiproja me këngëtaren Elena Tsagrinou dhe më pas menjëherë do të jetë përfaqësuesja jonë.

Lista e plotë e 26 vendeve që do të perfromojnë në natën finale është:

 1. Qipro
 2. Shqipëria
 3. Izraeli
 4. Belgjika
 5. Rusia
 6. Malta
 7. Portugalia
 8. Serbia
 9. Mbretëria e Bashkuar
 10. Greqia
 11. Zvicra
 12. Islanda

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *