Për shkak të mosrespektimit të masave për parandalimin e përhapjes së virusit korona, Policia e Kosovës po vazhdon që të gjobisë personat fizikë dhe juridikë.

Vetëm në 24 orët e fundit policia ka shqiptuar 529 gjoba për qytetarët që nuk i respektuan masat antiCOVID-19 të vendosura nga institucionet shëndetësore e shtetërore.

Ndërkohë që në vend ka rënë numri i rasteve pozitive me COVID-19.

Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKShPK) në raportin e fundit ka njoftuar për 58 raste të reja COVID-19 dhe vdekjen e pesë personave.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *