Në këtë mbledhje, do të raportojë edhe ministrja e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla-Schwarz.

Kjo mbledhje pritet të fillojë në ora 10:00.

Ky është rendi i ditës:

Raportim i ministres së Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla-Schwarz lidhur me planin legjislativ të Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës si dhe prioritetet e saj.

Koha: 10:00.