01.07.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

TS 35/10kV Mazgiti  do të ndërprehet:

LP 10kV  Millosheva  (Kodi: 15019005)  prej orës 11:00 deri në ora 12:30

Vendet: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe  Graca.

Arsyeja : Për shkeputjen e segmentit te vjeter drejtimi Gracë 

 Prizren

TS 110/10kV Prizreni 3  do të ndërprehet:

LP 10kV  Solidariteti (Kodi: 31000001)  prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Solidariteti.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

TS 110/10kV Prizreni 3  do të ndërprehet:

LP 10kV  Kullat (Kodi: 31000004)  prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Kullat.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

TS 110/10kV Prizreni 3  do të ndërprehet:

LP 10kV  Grnqari (Kodi: 31000009)  prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fsh.Gerqari, “Breu Petrol” Hysen Hoxha

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

TS 110/10kV Prizreni 3  do të ndërprehet:

LP 10kV  Korisha (Kodi: 31000010)  prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjeja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda dhe grupi i bizneseve.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Degëzimi i Caralevës  prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

 • LP 10/04kV me kod 41046004127, GURI COMPANY SH.P.K.  Asllan Bilalli
 • LP 10/04kV me kod 41046004052, Ranca
 • LP 10/04kV me kod 41046004051, Gurëthyesi – Asllani
 • LP 10/04kV me kod 41046004053, Topilla I
 • LP 10/04kV me kod 41046004054, Topilla II
 • LP 10/04kV me kod 41046004055, Topilla III
 • LP 10/04kV me kod 41046004056, Devetak
 • LP 10/04kV me kod 41046004057, Llanishti
 • LP 10/04kV me kod 41046004093, TS-Reshanët – Grajqevc.
 • LP 10/04kV me kod 41046004110, TS GURI Asllan Bilalli

Vendet: Ranca, Topilla, Devatak dhe Llanishti.

Arsyeja: Montimi i ndarësit në shtyllë në degëzim të bjeshkës, shkyçja bëhet në stabiliment.

02.07.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

NS 35/10kV Fushë Kosova I  do të ndërprehet:

Dalja  10kV  F.K.nr.9  (Kodi 10012282 ,)nga ora 13:00 deri në 16:00

Vendet: rr.Nora Kelmendi- një pjesë, rr.Hajrullah Zymi- një pjesë rr dhe rr.Albulena- një pjesë.

Arsyeja:  Krijimi i sistemit hyrje/dalje të tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

NS 110/10kV Prishtina 2   do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV nga Dalja  Nr 30 nga ora 11:00 deri në 15:00

Pa tension do të mbesin  mbesin:

 • NS 10/04kV NNP “Hoxha” Bajram Hoxhame kod 11000023232,
 • NS 10/04kV Trio Construction-Ibrahim Gavas kod 11000023199,
 • NS 10/04kV NTN “Tregtia” 1 kod 11000023206,
 • NS 10/04kV Nura Grup  kod 11000023214,
 • NS 10/04kV NTN “Tregtia” 3                               kod 11000023216,
 • NS 10/04kV A “Alko Group” Dashnor Byci kod 11000023230,
 • NS 10/04kV Besart Mikullovci “MAB” shpk kod 11000023246,
 • NS 10/04kV NTN “Tregtia” 2 kod 11000023207,
 • NS 10/04kV NTSH “Naki Trade” kod 11000023213,

Vendet: Një pjesë e rrugës Enver Maloku,Shaqir Ingrishta dhe Ndue Perlleshi

Arsyeja:  Krijimi i sistemit hyrje/dalje të tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *