Argjent Mustafa ka njoftuar se nga sot nuk është pjesë e KF Drenica.

“Nga sot më nuk jam lojtar i KF Drenicës. Falënderoj klubin, trajnerët dhe bashkëlojtarët. Së shpejti vendoi për klubin se ku do të vazhdoj karrierën”, ka shkruar Mustafa në rrjetet sociale

By admin2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *