Kompania e telefonit koreano-jugore “Samsung” po përgatitet të zbulojë kufjet e saj pa fisha “Galaxy Buds Pro” gushtin e ardhshëm, së bashku me orët e reja inteligjente Galaxy dhe Galaxy Z Fold3.

Videot e fundit zbuluan modelin dhe ngjyrat e kufjeve të ardhshme wireless Galaxy Buds2.

Gjithashtu vazhdojnë të zbulohen më shumë detaje rreth Samsung Galaxy Buds2, i cili së shpejti vjen me të njëjtat karakteristika të dizajnit si Galaxy Buds Pro.

Sakaq, është planifikuar të ofrojë kufje koreane Galaxy Buds2 pa fisha në 4 opsione ngjyrash; Përfshijnë jeshile, të bardhë, vjollcë dhe gjithashtu të zezë, kaseta e karikimit vjen gjithashtu në të bardhë nga jashtë, ndërsa ngjyra e kutisë në pjesën e brendshme ndryshon sipas ngjyrës së kufjeve.

Në kasën e karikimit ka dy drita LED; Njëri është brenda dhe tjetri është jashtë.

Galaxy Buds2 gjithashtu vjen me standarde audio AKG dhe përmban një kokë kufje silikoni për të mbështetur anulimin e zhurmës,

Secila anë e kufjeve përfshin 2 mikrofonë nga jashtë, ndërsa pjesa e brendshme e dizajnit të kufjeve përfshin lidhëset e karikimit dhe sensorë për të kuptuar përdorimin e përdoruesit të kufjeve pa fisha.

Samsung nuk ka zbuluar zyrtarisht kufjet Galaxy Buds2 ende, por pritjet tregojnë planet e kompanisë për të zbuluar kufjet pa fisha në gusht, së bashku me orët e reja Galaxy dhe Galaxy Z Fold3.

By admin2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *