Ditën e djeshme është bërë e ditur se ky ekip me dy vajzat e arta Distria Krasniqin dhe Nora Gjakovën do të marshojnë në sheshin “Zahir Pajaziti”.

Para pak çasteve është raportuar se aeroplani në të cilin gjenden vashat e arta, do të vonohet për 35 minuta.

Sheshi “Zahir Pajaziti” shihet se është duke u mbushur çdo herë e më shumë, pra, me një mobilizim të jashtëzakonshëm në nder të ekipit Olimpik të Kosovës/zëri

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *