Me dhimbje të thellë pranova lajmin për vdekjen e gazetarit publicistit e shkrimtarit Shaban Arifaj.

Vepra e tij dhe kontributi i Shaban Arifajt nuk do të harrohen kurrë.

Në emër tim si Drejtor i Përgjithshëm i RTK-së, dhe në emër të punonjësve të RTK-së i shpreh ngushëllime bashkeshortes, djemve dhe vajzes se tije, familjes Arifaj, miqve dhe bashkëpunëtorëve të tij.

Pusho i qete agja Shaban!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4637841456278372&id=100001576902278

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *