Ministri Peci e ka njoftuar sekretarin Tugomir Majdak me prioritetet e tij gjatë këtij mandati, që për qëllim kanë reformat legjislative, të cilat do t’i paraprijnë hartimit të politikave të qëndrueshme zhvillimore.

Po ashtu, gjatë diskutimeve në këtë takim, ministri Peci theksoi se janë të gatshëm që të vazhdojnë shkëmbimin e praktikave më të mira të politikave përkrahëse, përmes të cilave synojnë avancimin e veprimtarive bujqësore.

Nga ana e tij, Sekretari i Shtetit të Ministrisë së Bujqësisë së Kroacisë, Tugomir Majdak shprehi gatishmërinë për të vazhduar bashkëpunimin në funksion të zhvillimit të bujqësisë në të dy vendet.

Të dy u pajtuan që të kenë vizita të ndërsjella dhe të shohin mundësitë për nisma konkrete mes dy vendeve në fushën e

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *