Sipas Ministrise se Shëndetësisë dhe  të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, gjatë 24 orëve të fundit, janë shënuar 18 raste të vdekjes ndersa 1.891 qytetarë kanë rezultuar pozitiv me virusin COVID-19, transmeton Aktuale.live

ℹ Në 24 orët e fundit janë dhënë 15.967 doza të vaksinës kundër COVID-19.
ℹ Prej fillimit të vaksinimit në të gjitha qytetet e Kosovës janë dhënë 794.812 doza të vaksinës.
ℹ Deri më sot 267.979 qytetarë janë vaksinuar me dozën e dytë.
ℹ Nga 13.120 testime, 1.891 qytetarë kanë rezultuar pozitiv me virusin COVID-19.
ℹ Gjatë 24 orëve të fundit, janë shënuar 18 raste të vdekjes.
ℹ Sot janë shëruar 1.483 qytetarë, derisa numri i përgjithshëm i të shëruarve është 112.883.
ℹ Në total numri i rasteve aktive është 25.797.

➡ Të dhënat e detajuara mund të i gjeni në linkun:
https://datastudio.google.com/embed/u/0/reporting/2e546d77-8f7b-4c35-8502-38533aa0e9e8/page/MT0qB

Mbani maskat!
Respektoni distancën!
Mbani higjienën!

 

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *