ShSKUK njofton se 1165 pacientë janë të shtrirë në klinikat Covid dhe spitalet e përgjithshme.

1077 prej tyre të konfirmuar Covid-19 pozitivë, 944 me oksigjeno-terapi dhe 63 në kujdes intensiv mjekësor

Në QKUK, 403 pacientë të shtrirë, 394 prej tyre Covid-19 pozitivë, 323 me oksigjeno-terapi.

– Klinika Infektive, 120 pacientë

– Klinika Infektive 2 (Mjekësia Sportive), 80 pacientë

-Klinika Infektive 3 (Interno), 71 pacientë

– Klinika e Pulmologjisë, 77 pacientë

– Mjekimi Intensiv Qendror Covid, 15 pacientë

– Klinika e Gjinekologjisë, 29 pacientë

– Klinika e Pediatrisë, 11 pacientë

Në spitalet e përgjithshme po trajtohen 762 pacientë, 683 prej tyre Covid-19 pozitivë, 621 me oksigjeno-terapi.

– Spitali i Prizrenit, 176 pacientë

– Spitali i Gjakovës, 132 pacientë

– Spitali i Pejës, 174 pacientë

– Spitali i Gjilanit, 134 pacientë

– Spitali i Mitrovicës, 44 pacientë

– Spitali i Vushtrrisë, 26 pacientë

– Spitali i Ferizajt, 76 pacientë

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *