Sipas Ministrisë se Shëndetësisë dhe të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, gjatë 24 orëve të fundit, janë shënuar 36 raste të vdekjes ndersa 1.630 qytetarë kanë rezultuar pozitiv me virusin COVID-19, transmeton Aktuale.live

Postimi i plotë:

ℹ Në 24 orët e fundit janë dhënë 11.458 doza të vaksinës kundër COVID-19.
ℹ Prej fillimit të vaksinimit në të gjitha qytetet e Kosovës janë dhënë 808.078 doza të vaksinës.
ℹ Deri më sot 269.312 qytetarë janë vaksinuar me dozën e dytë.
ℹ Nga 11.017 testime, 1.630 qytetarë kanë rezultuar pozitiv me virusin COVID-19.
ℹ Gjatë 24 orëve të fundit, janë shënuar 36 raste të vdekjes.
ℹ Sot janë shëruar 816 qytetarë, derisa numri i përgjithshëm i të shëruarve është 113.699.
ℹ Në total numri i rasteve aktive është 26.575.

➡ Të dhënat e detajuara mund të i gjeni në linkun:
https://datastudio.google.com/embed/u/0/reporting/2e546d77-8f7b-4c35-8502-38533aa0e9e8/page/MT0qB

Mbani maskat!
Respektoni distancën!

Wear your mask!
Respect social distance!
Maintain hygiene!

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *