3981 gjoba janë shqiptuar në 24 orët e fundit për mosrespektim të masave anti-COVID.

Siç ka njoftuar policia e Kosovës në raportin ditor, në bazë të ligjit anti-COVID janë shqiptuar edhe 1405 tiketa trafiku.

Ndryshe nga e hëna në Kosovë kanë hyrë në fuqi masa të reja anti-COVID, pas rritjes alarmante të shifrave me COVID-19. Gastronomia do të funksionojë në hapësirë e orar të kufizuar, ndërsa është bërë obligative sërish edhe bartja e maskave, si dhe është kufizuar orari i qarkullimit pas orës 22:00.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *