Nga raporti zyrtar i datës 1 shtator 2021, nga 1,220 pacientët e shtrirë, 1,116 janë të konfirmuar me COVID-19, 1,051 me oksigjeno-terapi dhe 59 në kujdes intensiv, në gjendje të rënduar shëndetësore.

Në kuadër të klinikave COVID-19 të QKUK-së, në trajtim janë 438 pacientë, 435 të konfirmuar me COVID-19, 390 me okisgjeno-terapi.

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 782 pacientë, 681 të konfirmuar me COVID-19 pozitivë dhe 661 me oksigjeno-terapi.

Numri i pacientëve sipas klinkave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme:
Klinika Infektive, 115 pacientë
Klinika Infektive II ( Mjekësi Sportive), 107 pacientë
Klinika Infektive III ( Interno), 87 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 88 pacientë
Mjekimi Intensiv COVID-19, 19 pacientë
Klinika e Gjinekologjisë, 17 pacientë
Klinika e Pediatrisë, 5 pacientë
Spitali i Prizrenit, 171 pacientë
Spitali i Gjakovës, 120 pacientë
Spitali i Pejës, 209 pacientë
Spitali i Gjilanit, 134 pacientë
Spitali i Vushtrrisë, 32 pacientë
Spitali i Mitrovicës, 46 pacientë
Spitali i Ferizajt, 70 pacientë.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *