Sipas Ministrisë së Shëndetësisë dhe të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, gjatë 24 orëve të fundit, janë shënuar 28 raste të vdekjes ndersa 489 qytetarë kanë rezultuar pozitiv me virusin COVID-19, transmeton Aktuale.live

ℹ Nga 6.310 testime, 489 qytetarë kanë rezultuar pozitiv me virusin COVID-19.
ℹ Gjatë 24 orëve të fundit, janë shënuar 28 raste të vdekjes.
ℹ Sot janë shëruar 859 qytetarë, derisa numri i përgjithshëm i të shëruarve është 124.711.
ℹ Në total numri i rasteve aktive është 25.290.

➡ Të dhënat e detajuara mund të i gjeni në linkun:
https://datastudio.google.com/embed/u/0/reporting/2e546d77-8f7b-4c35-8502-38533aa0e9e8/page/MT0qB

Mbani maskat!
Respektoni distancën!
Mbani higjienën!
__________________

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *