Drejtori i Përgjithshëm i ATK-së Ilir Murtezaj dhe Drejtori i AKK-së Shaip Havolli  sot do të mbajnë konferencë për media,thuhet në njoftim, transmeton Aktuale.live

Në këtë konferencë do të prezantojnë Rregulloren e Brendshme për Parandalimin e Konfliktit të Interesit në ATK, e cila njëherazi është ndër të parat që është bërë nga institucionet e vendit.

Konferenca do të mbahet më datë 08 shtator 2021, nga ora 10:00 në hollin e katit të IV, zyra qendrore e ATK-së (adresa këndi i rrugëve Bill Klinton  & Dëshmorët e Kombit ).

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *