Sot do të mblidhet Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale.

Deputetët e këtij komisioni që do të mblidhen në ora 10:00, do të diskutojnë për situatën epidemiologjike me COVID-19.

Ndërkohë që në Kosovë vazhdojnë të jenë në fuqi masat antiCOVID-19, kufizime të cilat erdhën meqë situata me COVID-19 shënoi rritje si në numrin e rasteve pozitive ashtu edhe të vdekjeve. Masat antiCOVID-19 do të jenë në fuqi deri më 26 shtator.

Në raportin e fundit Institutit Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKShPK) njoftoi për 14 vdekje shkak i infektimit me COVID-19.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *