Lajmin për vdekjen e tij e ka bërë publik Bashkësia Islame e Kosovës.

“Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës ngushëllon familjen Boja, miqtë, kolegët, të gjithë besimtarët mysliman si dhe qytetarët e Kosovës”, thuhet në njoftim.

 

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *