Abelard Tahiri, i ka thënë Kryeministrit aktual, Albin Kurtit, se ai është viktimë e regjimit të Serbisë.

“Neve na udhëheq një njëri që është viktimë e këtij regjimi. Thaçi ka qenë fitimtar i luftës ti viktimë e atij regjimi”, është shprehur Tahiri.

Dhe sipas Tahirit ky realitet do ta përcjellë gjatë kryeministrin.

 

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *