Kompania e distribuimit të energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se nesër do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit dhe si rrjedhojë në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës përderisa zhvillohen punimet.

Ky është orari sipas rajoneve të vendit:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Beci (kodi 80080010) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Bec, Janosh, Lugbunar, Rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq.

Arsyeja: Montim –demontim i shtyllave të tensionit të mesëm në degëzimin Ariani BD.

Prishtinë

Nga TS 35/10kV Koliqi  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekollë- Hjakobillë (kodi 14016004) prej orës 10:30  deri ne ora 15:30

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc, dhe Mutivodë.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Plemetin (kodi 15019003) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Millosheve (nje pjese) . Arsyeja: Mirembajtje preventive e Lp 10 kV

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J25 Mati 1 (kodi 19000025) prej orës 10:00  deri në ora 11:00

Vendet: TS “EURO STIL”SH.P.K.Shefqet Kabashi, Bujar Hasani “BTP HOLDING”Sh.P.K., “3B Projekti”sh.p.k, NP”Krapi -com”-Faik Krapi, “Morina -IB”, HPK”Premium Construction”, SHPK”Lirimi&ACL”-Hyesn Haxhaj,  Abakos 1, Arti group, Rojal shpk.-Arbër Kryeziu, Valon Vataj”KAWA GROUP”SH.P.K.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J26 Liridoni (kodi 19000025) prej orës 11:00  deri ne ora 12:00

Vendet: Pallati i Drejtësisë dhe Liridoni construction.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J28 Administrata Publike (kodi 19000002) prej orës 13:00  deri në ora 14:00

Vendet: Administrata Publike.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J29 Rezonanca (kodi 19000029) prej orës 14:00  deri në ora 15:00

Vendet: TS te Ariu, Rezonanca Veternik, Beko, Sh.p.k. Kervancan, Al Petroll Sh.p.k. Arbër Kryeziu.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J37 Fshati Ndërkombëtar (kodi 19000037) prej orës 12:00  deri në ora 13:00

Vendet: Fshati Ndërkombëtar.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tugjevc (kodi 62000004) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Feriqevë,Tugjevc, Gmicë, Zaiqevc, Dogana- kufiri, Grizime, Stralicë dhe Moqar.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Prizren

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gjinovci (kodi 32000003) prej orës 10:00  deri ne ora 15:00

Vendet: Topliqan, Gjinoc, Sallagrazhdë, Grejkoc dhe Gelacë, bizneset: N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë dhe Selim Muharremi.

Arsyeja: Aktivizimi i kthinës 10 (20) kV J11  shkarkimi i daljes 10 kV Gjinoci.

Punime në projekte investive

Prishtinë

Nga NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran Kryqi I Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Kryqi i Madh Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Ferizaj

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Ejup Ferati (kodi: 40040004027) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Kinemaja e re (kodi: 40040004201) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Kinemaja e re (kodi: 40040004208) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet:  Ejup Ferati dhe Kinemaja.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove te reja, si dhe punimi i tri lidhëseve sipas projektit investiv.

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Hoteli (kodi: 40040005021) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Hoteli.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja, si dhe punimi i tri lidhëseve sipas projektit investiv.

3.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Syri (kodi: 400400015003) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Hekurudha (kodi: 400400015006) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Goga (kodi: 400400015004) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS KEDS (kodi: 400400015192) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet:  Syri, hekurudha, Goga dhe KEDS-i.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja, si dhe punimi i tri lidhëseve sipas projektit investiv.

4.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS ndertesa (kodi: 40042015223) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Rubin Invest (kodi: 40042015184) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Sejda (kodi: 40042015002) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet:  TS Ndërtesa, Rubin Invest dhe Sejda.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove te reja, si dhe punimi i tri lidhëseve sipas projektit investiv.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *