Fermerë nga e gjithë Kosova, të bashkuar, janë nisur drejtë Ministrisë së Bujqësisë me mbi 200 traktorë, për të protestuar e kundërshtuar politikat e subvencionimit të kulturës së grurit.

Ky aksion është shenjë e pakënaqësisë së tyre për masat subvencionuese dhe pritet që të mblidhen para Ministrisë Bujqësisë rreth orës 11:00 të ditës së sotme.

 

.

 

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *