Gazetarja e Klan Kosovës, Dafina Jegeni – Krasniqi ishte në fshatin Koretisht të Novobërdës, ku bashkëbisedoi me disa banorë aty, të cilët i thanë se nuk e dinë kush e ka vendosur banerin dhe se kur ishin zgjuar sot në mëngjes e kishin parë aty.

Këto mbishkrime më pas i ka larguar Policia e Kosovës me ndihmën e zjarrfikësve.

Bëhet e ditur se banorët u vendosën si shenjë proteste për reciprocitetin e vendosur me Serbinë për  targat e veturave.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *