Më poshtë gjeni njoftimin e KEDS’it për orarin e ndërprerjeve:

04.11.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV  Koliq  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Keqekollë Hajkobillë   (Kodi:14016004)  nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

TS 35/10 kV  Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Vragolia (kodi: 15018007)  në dy termine nga ora 10:00 deri 10:10 dhe nga ora 12:50 deri 13:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagja 29  dhe Pompen FAM GAS.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit të tensionit të mesëm.

3.

TS 35/10 kV  Fushë Kosova II do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS  Vragoli  (kodi: 15018007008)  nga ora 10:00 deri 13:00

Vendet: Vragoli ana e majtë në rr. Prishtinë  – Pejë (nënkalimi).

Arsyeja: Rregullimi i ormanit 0.4kV dhe ndërrimi i ndërprerësit.

4.

TS 35/10 kV  Fushë Kosova II do të ndërprehet:

LP 10kV Bardh i Madh   (kodi: 15018018)  në dy termine nga ora 13:00 deri 13:10 dhe nga ora 14:50 deri 15:00

Vendet: Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

5.

TS 35/10 kV  Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS  Kuzmin (kodi: 15018018062)  nga ora 13:00 deri 15:00

Vendet: fshati Kuzmin.

Arsyeja: Rregullimi i ormanit 0.4kV dhe ndërrimi i ndërprerësit.

Gjakovë

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Opterusha (kodi 82000010) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoçë dhe  Zoçishtë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

1.

Nga NS 35/10kV Artana do të ndërprehet:

LP 10kV Kolonia e vjetër (kodi 60024001) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Kolonia e Vjetër, Kolonia e Minatorëve, Tullar, Jasenovik dhe Qeranovik.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga NS 110/10kV Kamenica  do të ndërprehet:

LP 10kV Ropotova (Kodi: 62000014) prej orës 09:00 deri  12:00.

Vendet: Bozhec, Busavatë dhe Miganoc.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni

3.

Nga NS 110/10kV Kamenica  do të ndërprehet:

LP 10kV Strezovci (Kodi: 62000005) prej orës 13:00 deri  16:00.

Vendet: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagjja Çamëria, Ujësjellësi, Kollarët, Malësia), Moqari i Ulët, Reçan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Boleci, Vaganeshi, Kremenatë dhe Rahovicë.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

4.

Nga NS 110/35/10kV Vitia  do të ndërprehet:

LP 10kV Binça (Kodi: 61067008) prej orës 09:00 deri  12:00.

Vendet: fshati Mogillë, Kabashë, Rafshinë, Bozovik, Shoshar, Debelldejë dhe Binçë.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

5.

Nga NS 110/35/10kV Vitia  do të ndërprehet:

LP 10kV Gërmova (Kodi: 61067003) prej orës 13:00 deri  16:00.

Vendet: Gërmove, Gërmova e Ulët, Sodovinë, Pompa Lindi, Mobilieria, Plastika, Remniku i ri, Goshicë Kulla, Vërban dhe Buzovik.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

6.

Nga NS 35/10 kV Gjilani IV do të ndërprehet:

LP 10kV TS 31   (kodi 60063016) nga ora 00:01 deri 01:00

Vendet: TS 31 dhe te stacioni i autobusëve.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Qytet e Fshatra (kodi 73000003) nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet: Gjykata e re, Kazerma 1, Zuqakë, Kosova Petrol, Sllatinë, Debërllukë 1, Debërllukë 2, Bajskë 1, Smrekonicë, Pasomë, Tërllabuq dhe Pompat Sllatinë.

Arsyeja: Bartja  e rrjetit  nga shtylla e vjetër 10 kV në të  renë në Sllatinë si  dhe bartja në shtyllën 04kV.

05.11.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 110/10 kV Prishtina 6 do  të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Fuad  Pashë Dibra (nr.10) (kodi: 19100007066) nga ora 09:00 deri 13:00

Vendet:  Objekt banesë në rr. Hajrullah Abdullahu.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

2.

NS 110/10 kV Prishtina 2 do  të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Isa Kuqi (Lidhet te Banesa e R. Hajdarit) (kodi: 11000015198) nga ora 11:00 deri 15:00

Vendet:  Objekt banesë në rr. Lordi Bajron (Mahalla e Muhaxherëve)

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

3.

NS 110/10 kV Prishtina 3 do  të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Shefki Berisha”Terraplan & Partners” Sh.p.k. me (kodi: 12000002125) nga ora 13:00 deri 17:00

Vendet:  Objekti banesë në rr. Ali Pashë Tepelena.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

4.

NS 110/10 kV Prishtina 2do  të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Faruk Nura ” Nura Group” shpk me (kodi: 11000006247) nga ora 15:00 deri 19:00

Vendet: Objekt banesor në rr. Rrustem Statovci.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

5.

Nga NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran kryqi i madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Kryqi i Madh Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

6.

NS 110/10 kV Prishtina 2 do  të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Ilirida 4 (Taslixhe 4) (kodi: 11000004017 ) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Një pjesë e rr. Rasim Kiqina dhe një pjesë e rr. Agron Rahmani.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

7.

NS 110/10 kV Prishtina 2 do  të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Ilirida 1 (Taslixhe 1) (kodi: 11000004015 ) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Një pjesë e rr. Rasim Kiqina, një pjesë e rr. Mehmet Akif Ersoy dhe një pjesë e rr. Naser Hajrizi.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

05.11.2021

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

LP 10kV Industrial (kodi: 61065005) nga ora 09:30 deri 10:30

Vendet: fshati Mogillë, një pjesë e Vitisë te Zahirët, Tafa-benzin, Leo-com, Zefi BlindMlini-“Loni”, Migrosi, Erabi, Xhela-mobileria, Betonjerka, Gashi-P, Augustini-P, TSSH-betoni, Fabrika e Ujit-Natyral, Njazi Mjekra, Art-Projekt, Liridon Mustafa, Ridvan Aliagiq dhe Bujku.

Arsyeja: Përmirësimi i vërejtjeve të shqiptuara nga komisioni i pranimit teknik, sipas zgjidhjes teknike.

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Fushë- Kosovë I do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Stabiliment te Hibbi  nga 11:00 deri 15:00

NS 10/4kV NPT  “Art-com” (kodi: 15018014168)

NS 10/4kV AL-Petrol Vragoli – Miradi e Epërme (kodi: 15018014090)

NS 10/4kV NTSHN”Patroni” Habib Morina (kodi: 15018014095)

NS 10/4kV Rezerva- deponi karburanti, Hysni Jusaj (kodi: 15018014100)

NS 10/4kV AHN GROUP SHPK baza e asfaltit (kodi: 15018014114)

NS 10/4kV QKA  (EUROLABI ) (kodi: 15018014116)

NS 10/4kV DF-GROUP (kodi: 15018014117)

NS 10/4kV Condor- Beton. (kodi: 15018014138)

NS 10/4kV Nazif Nazifi (kodi: 15018014142)

NS 10/4kV Shefshet Morina “BETON PLUS”Sh.P.K. (kodi: 15018014216)

Vendet: Konsumatorët komercial.

Arsyeja: Energjizimi i sistemit hyrje/dalje, sipas pëlqimit elektro-energjetik.