Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), ka bërë të ditur se të drejtën për votim e në garën për balotazh në 21 komuna e kanë shfrytëzuar 37.86 për qind të qytetarëve apo 477.202 votues.

Komuna me më së shumti qytetarë që dolën për të votuar është Mamusha me 60.05%, pasuar nga Juniku me 53.06%, Kllokoti 51.54%, Shtime 51.39% dhe Podujeva me 48.71%. Në Prishtinë dalja ishte 42.37 për qind.

Lista e plotë e daljes nëpër komuna:

Mamushë 60.05%

Junik 53.06%

Klokot 51.54%

Shtime 51.39%

Podujevë 48.71%

Kamenicë 44.37%

Obiliq 43.75%

Kaçanik 42.38%

Prishtinë 42.37%

Gjilan 42.19%

Drenas 40.81%

Malishevë 36.86%

Istog 36.52%

Vushtrri 35.87%

Viti 35.83%

Gjakovë 32.81%

Prizren 31.37%

Rahovec 31.15%

Fushë Kosovë 30.35%

Klinë 29.81%

Dragash 29.81%

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *