Sipas Ministrisë se Shëndetësisë dhe të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, gjatë 24 orëve të fundit, nuk është shënuar asnjë rast i vdekjes ndersa 11 qytetarë kanë rezultuar pozitiv me virusin COVID-19, transmeton Aktuale.live

ℹ Në 24 orët e fundit janë dhënë 1.760 doza të vaksinës kundër COVID-19.
ℹ Prej fillimit të vaksinimit në të gjitha qytetet e Kosovës janë dhënë 1.601.129 doza të vaksinës.
ℹ Deri më sot 753.440 qytetarë janë vaksinuar me dozën e dytë.
ℹ Nga 1.498 testime,11 qytetarë kanë rezultuar pozitiv me virusin COVID-19.
ℹ Gjatë 24 orëve të fundit, nuk është shënuar asnjë rast i vdekjes
ℹ Sot janë shëruar 16 qytetarë, derisa numri i përgjithshëm i të shëruarve është 157.605. ℹ Në total numri i rasteve aktive është 400.

➡ Të dhënat e detajuara mund të i gjeni në linkun:

https://datastudio.google.com/embed/reporting/2e546d77-8f7b-4c35-8502-38533aa0e9e8/page/MT0qB

Mbani maskat!
Respektoni distancën!
Mbani higjienën!
__________________

 

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *