Hamza tha se humbja e zgjedhjeve në Mitrovicë do të ishte përfundim i karrierës së tij politike.

Ai tha se ka pasë bukur shumë biseda me vetën e tij para se të kandidonte pasi që e vlerësonte si një garë me risk.

“Kam pasë bukur shumë biseda me vetveten, ka qenë garë me risk dhe humbja ka qenë e sigurt që është përfundim i karrierës time politike dhe përfundim i angazhimit tim publik që edhe ajo nuk kishte qenë fundi i botës, sepse gjithmonë ekziston një fund. Nuk kam qenë asnjëherë njeri pa profesion.