Mbarë vendi u trondit nga fatkeqësia e rëndë që ua mori jetën 45 personave por më së shumti familjet dhe të afërmit e viktimave.

 

Disa familja kanë hapur dyert për ngushëllime edhe pse akoma nuk e dinë se kur do të vijnë nga Bullgaria trupat e të afërmeve të tyre të ndjerë.

Ekipi i televizionit Alsat vizitoi disa familje, ndër to edhe familjen Jahiu e cila dje humbi 8 anëtarë të saj.

 

By admin2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *