Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi bashkë me kryetarin e Grupit Parlamentar, Abelard Tahiri ka takuar kryetarin e Sindikatës së Shërbyesve Civilë të Kosovës, Mursel Zymberi me bashkëpunëtorët e tij.

Krasniqi tha se Ligji për pagat duhet të miratohet dhe zbatohet sa më parë, që të gjithë punonjësit të trajtohen dinjitetshëm në raport me punën e tyre.

“Partia Demokratike e Kosovës e mbështetë këtë ligj dhe do të avokoj në miratimin e tij, si zgjidhja e vetme për të eliminuar pabarazitë e për të vendosur meritokraci”, ka thënë Krasniqi.

 

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *